Over Jamasthe massagepraktijk

Mijn naam is Jacqueline van de Wouw. De gezondheidzorg heeft me altijd al geboeid. Als kind wilde ik al graag mensen helpen en dat is ook zo gebleven. Naast mijn werk als echolaborante in een ziekenhuis, ben ik een aantal jaren geleden gaan masseren.

Vanwege mijn eigen gezondheid ontdekte ik de kracht van massagetherapie en ging uiteindelijk zelf deze opleiding ook volgen. En wat later heb ik daar ook een Shiatsu therapie opleiding aan toegevoegd. Zo kan ik vanuit zowel de westerse als de oosterse filosofie en massagetools een mooie op maat gemaakte behandeling neerzetten.

Als natuurgeneeskundig therapeut geef ik mijn behandelingen op een nuchtere holistische manier, wat wil zeggen dat ik het lichaam en geest als een geheel benaderd worden. Het één beïnvloedt namelijk altijd de ander.

Massagetherapie en Shiatsu therapie zijn vormen van liefdevolle, aandachtige en krachtige aanrakingen die ontspanning kunnen brengen maar ook lichamelijke klachten kunnen verlichten en zelf voorkomen. En wat is er mooier dan van je hobby je beroep te maken. Ik mag dan ook met veel liefde met mijn handen, mijn hart en mijn hoofd werken en geniet er met volle teugen van.

Eind 2018 ben ik gaan samenwerken met Massagepraktijk Serge Terpstra, waardoor wij iedereen een mooie en fijne massage kunnen aanbieden. 

 

Ik hoop je graag een keer te ontmoeten, je bent van harte welkom.

Jacqueline van de Wouw – Jamasthe Massagepraktijk.

 

 

" Neem even tijd voor jezelf, dat is ook belangrijk"

Mijn opleidingen en cursussen:

 

Complementaire opleidingen

Opleiding Massagetherapie; Esoterra, juni 2018,
Medische basiskennis (Plato) Esoterra, juni 2018,
Shiatsu Therapie, Qing Bai, juni 2022.

 

Cursussen

Klassieke massage 1 en 2; Zonnevlecht opleidingen, 2016,
Lomi lomi (1); Zonnevlecht opleidingen, 2016,
Thaise massage; Esoterra, september 2018,
Lage Rugpijn; Marian Huisman, december 2018,
Bindweefselmassage; Marian Huisman, juli 2019,
Auriculotherapie, Qing Bai, december 2022.

 

Reacties zijn gesloten.