Tarieven

De tarieven voor al onze behandelingen:

  • 45 minuten: €52,50
  • 60 minuten: €67,50
  • 90 minuten: €95,00

 

Annuleringsvoorwaarden:

Wil je een afspraak annuleren, dan kan dat kosteloos tot 24 uur voor de behandeling. Daarna worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Vergoeding

 

Vergoeding bij aanvullende verzekering Alternatieve Geneeswijze

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze is het mogelijk om een gedeelte van de massage therapeutische behandelingen vergoed te krijgen door diverse zorgverzekeraars. Dit valt dan onder de categorie Alternatieve Zorg. Vaak zit er een limiet aan het bedrag dat jaarlijks besteed mag worden voor alternatieve zorg. En er kan een maximum per dag aan de vergoeding vast zitten. Check vooraf even de polisvoorwaarden als je voor vergoeding in aanmerking wilt komen. De ontspanningsmassage en de sportmassage komen niet voor deze vergoeding in aanmerking.

Massagepraktijk Serge Terpstra

 

Jamasthe werkt samen met Massagepraktijk Serge Terpstra waardoor wij iedereen een mooie en fijne massage kunnen aanbieden. Voor een afspraak met mij in de praktijk, of aan huis, kunt u het bovenstaande contactformulier invullen.

Wanneer u direct een afspraak wilt inplannen met mij bij de praktijk in Vught, dan kunt u dit online doen via de site van Serge Terpstra.

Jamasthe is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en RBCZ waardoor het duidelijk is voor de zorgverzekeraar dat voldaan wordt aan de eisen die worden gesteld aan een geregistreerde en gecertificeerde zorgaanbieder.

Reacties zijn gesloten.