Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline en ik woon al heel lang met veel plezier in het mooie Moergestel. Ik ben moeder van 2 heerlijke opgroeiende kinderen.

De gezondheidzorg heeft me altijd al geboeid. Als kind wilde ik al graag mensen helpen en dat is ook zo gebleven. Naast mijn werk als vaatfunctie laborante in een ziekenhuis ben ik een aantal jaren geleden gaan masseren. Na diverse cursussen ben ik uiteindelijk massagetherapeute geworden waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Als natuurgeneeskundig therapeut geef ik massagetherapie op een nuchtere holistische manier. Daarbij kijk ik naar een persoon als geheel. Zo ontstaat er ruimte om lichamelijke, mentale en emotionele klachten te verminderen en jezelf weer in balans te brengen.

Massage is een vorm van een liefdevolle, aandachtige en krachtige aanraking die ontspanning kan brengen maar ook lichamelijke klachten kan verlichten en zelf voorkomen. En wat is er mooier dan van je hobby je beroep te maken want voor mij is masseren net zo ontspannend en rustgevend als voor degene die de massage mag ontvangen. Ik geniet er dan ook met volle teugen van.

Eind 2018 ben ik gaan samenwerken met Massagepraktijk Serge Terpstra, waardoor wij iedereen een mooie en fijne massage kunnen aanbieden. We zijn allebei werkzaam in een praktijk zowel in Vught als in Oisterwijk.

Ik hoop je graag een keer te ontmoeten in een van de praktijken.

Jacqueline van de Wouw.

" Neem even tijd voor jezelf, dat is ook belangrijk"

Mijn opleidingen en cursussen:

 

Complementaire opleidingen

Opleiding Massagetherapie; Esoterra, juni 2018,
Medische basiskennis (Plato) Esoterra, juni 2018,

Cursussen

Klassieke massage 1 en 2; Zonnevlecht opleidingen, 2016,
Lomi lomi (1); Zonnevlecht opleidingen, 2016,
Thaise massage; Esoterra, september 2018,
Lage Rugpijn; Marian Huisman, december 2018,
Bindweefselmassage; Marian Huisman, juli 2019.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.